BACK TO JOB SEARCH

Stage Finance Direct Sales

Trainee- & Internships Utrecht Intern Netherlands

Vacatureomschrijving

Als stagiaire Finance Direct Sales ondersteun je het team gedurende de stage, met een divers takenpakket. Daarnaast zal je ook eigen taken en verantwoordelijkheden krijgen. Ook een eigen project zal hier onderdeel van uitmaken. Binnen het Commercial Finance team zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor een meeloopstage. Het is een uitgelezen kans om kennis te maken met (Commercial/Business)-Finance binnen de FMCG sector!

  • Rendement analyses op deals die sales af heeft gesloten met onze klanten
  • Ondersteuning van de commercial controller bij (Europese) aanbestedingen en grote deals
  • Diverse financial control werkzaamheden
  • Een eigen finance project waarin je het verschil kunt maken!

Jacobs Douwe Egberts Professional (JDEP) is leverancier van koffie- en theesystemen in de Nederlandse buitenshuismarkt (business-to-business): van apparatuur en ingrediënten tot accessoires en full service concepten. JDEP heeft een leidende marktpositie en bedient haar klanten binnen diverse segmenten (Horeca, Zorg, Onderwijs, Bedrijven & Instellingen).

Functie-eisen

  • Je volgt een HBO/WO opleiding richting bedrijfskunde/bedrijfseconomie
  • Je hebt een proactieve houding en bent in staat om zelfstandig te werken
  • Je kan snel data analyseren en verbanden leggen, en vanuit daar actie ondernemen
  • Je bent enthousiast en hebt een goede kennis van Excel

Aanvullende informatie

Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor stagiairs van € 500,- per maand. De exacte startdatum in overleg, mogelijk vanaf juli en voor een periode van 6 maanden. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een HBO/WO -instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Mark Spee, Commercial Controller, te bereikbaar op +313 02972008. Ben je geïnteresseerd in deze stage, dan kun je direct online reageren.

 

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.